Tosunlu İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.

Misyon: Her Türk Çocuğuna Milli Eğitimin Genel Amaçlarına ve Temel İlkelerine uygun olarak,iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi, beceri ve alışkanlıkları kazandırmak. Öğrenciye,Atatürk ilkelerine ve inkılaplarına, T.C.Anayasası´na ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullana bilme,görevlerini yapabilme ve sorumlulukları yüklene bilme bilincini kazandırmak. Öğrencilerin bedeni,zihni ve ahlaki gelişimlerini sağlamaktır. Öğrenciye sağlıklı yaşamak,ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak.

Saatler: 08.30-14.20
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://734679.meb.k12.tr

Adres - Tosunlu Köyü Nizip/Gaziantep

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Köyümüz 50 haneden oluşmaktadır.Köyümüzde bir adet cami ve bir adet taziye evi bulunmaktadır.Köyün geçim kaynağı fıstıkçılık ve hayvancılıktır.

Adres - Tosunlu Köyü Nizip/Gaziantep

Ulaşım Ulaşım çevre köylerden gelen minibüslerle sağlanmaktadır.Bu minibüsler sabah 07.00-08.00 civarında il merkezine gidip 14.00 civarında geri dönerler.Köy ve ilçe arasında çalışan minübüs bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Gaziantep merkeze 35 km , ilçe merkezine ise 48 km uzaklıktadır.